about me / Dutch Affairs / English / Living in NL / Photography / Sport

Arnhem kleurt roze

Arnhem turns pink, that is the slogan of my work welcoming and organising the start of the cycling race Giro d’ Italia. The citydressing consists of pink t-shirts hung on the line in the main shopping streets, inspired by the washlines in Italy, pink bikes and pink fabric or knitting wrapped around the trees.



The fountains’ water is pink as well, safely and environmentally friendly coloured with beet juice.

Most shops show their participation too by dressing their display in pink.

The start on 7 May and finish on 8 May went smoothly. On both days I was on duty for the online communication and that meant that I didn’t celebrate Mother’s Day today properly but I was glad to work. It was one great experience!

Me in front of the sponsor board in the press con room.

And here are some impressions of the race.

pic Giro Gelderland

pic Giro Gelderland

pic Giro Gelderland

Arrivederci Giro d’Italia! 

20 thoughts on “Arnhem kleurt roze

    • Hai Amelia, ya Giro d’Italia ini tiap tahun racenya. Start tiga hari pertama selalu di luar Italia setelah itu lanjut di Italia. Total 3 minggu. Giro d’Italia ini balap sepeda keliling Italia, seperti Tour de France yang di Perancis.

  1. pinky city❤❤
    Serunya yaaa…. berasa meriah menyambut musim baru yang lebih hangat. demen deh kalo ada kegiatan kota begini😉
    So lucky ya kalo pasa berkunjung kemari saat acara the cycling race Giro d’ Italia, jadi bisa liat pink dimana-mana😉

    • Iya seru banget Py. Lihat ngga Arnhem di tv? Bagus ya ha…ha…Iya, mulai bisa nafas lagi sekarang tapi masih ada dua proyek lagi di kantor sebelum liburan summer.

  2. Super cute pinky. Hebat ya, seneng aku liatnya bisa terorganisir dengan baik gitu😀 Semua berperan aktif😀 Keren Mba Yoyen.

    • Kita mulai kerja persiapan dari 2014 Ji. Ribet urusan segala macem tapi akhirnya sukses. Suka karena bisa mencapai pink fever. Ini aku ngga share di pos tapi di beberapa daerah di Arnhem ada yang buat bazaar dan acara kumpul-kumpul temanya Italia juga. Apalagi daerah di sepanjang rute pembalapnya lewat. Seru deh.

  3. Yaampun sampe setoko2nya ikut berpartisipasi ya. Keren mb.
    Itu kursi biru depan kafe mirip kursi yg suka dipake acara2 di desa2 di jawa

    • Iya Rosa, toko dan beberapa daerah di kota juga rame partisipasi ikut bikin meriah. Iya, itu kursi besi tempa, berat. Banyak memang di Jawa juga.

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s