English / Living in NL / Photography

My favourite season

Autumn is definitely my favourite season of the year. The golden tones and brown hues are just fantastic. Last Sunday I went for a stroll to Sonsbeek Park in Arnhem and shot these following pictures.

This is how the park looks like with its main point, De Witte Villa which houses a cafe brasserie.

Herfst Sonsbeek 10

The sun was low at 2.30 pm. I experimented in taking the back light pictures.

Herfst Sonsbeek 1

Herfst Sonsbeek 2

Herfst Sonsbeek 5

The temperature was quite comfortable for autumn that day, around 16 degree Celsius.

Herfst Sonsbeek 3

Herfst Sonsbeek 4

I love how clear the leaves are reflected on the water in this creek.

Herfst Sonsbeek 8

Herfst Sonsbeek 7

A glimpse of the houses at Sonsbeek quarter beside the park. This posh part of the city is full of chique houses built in the late 1800es and the beginning of 1900es.

Herfst Sonsbeek 9

Now I am looking forward to a beautiful snowy day at the park to capture on my camera. Stay tuned!

24 thoughts on “My favourite season

  1. Autumn… my favorite season… Ternyata bener kata orang, autumn itu sangat romantis. Biar kata nggak punya significant other, tetep aja musim ini bikin hati mengharu biru xD

  2. Dari duluuu mbak, dari kecil meski tau spring itu katanya cantik semua bunga bersemi, di bayanganku itu musim di luar negeri yang kutaksir adalah autumn dan winter (snowy yaaa). Kalo nonton film dan liat suasana autumnya akuh pasti mupeng banget, gradasi warnanya itu looh… Dan emaaaang cakeeep banget yak, autumn itu. Cuma gak kuat dinginnya aja deh aku, tapi mata ini bener bener dimanja. Jauuuh lebih cantik aslinya daripada yg bisa kubayangkan, I wish my eyes could take pictures.

  3. Cantiiik fotonya. Setuju kalo auntum itu romantis, buat aku auntum itu romantis yang unik. Suatu hari mudah2an bisa ngerasain dan ngalamin musim gugur, hehehe sementara ini liat fotonya mbak Yo dulu aja deh🙂

  4. Pingback: Land coffee | Chez Lorraine

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s