English / Social Media

Why we like, share and comment

Despite privacy issues and attempts to maximally monetize almost every aspects of the users, Facebook is very much alive. Its ca. 1.49 billion monthly active users as of June 30, 2015 are quite engaged on the platform. It is interesting to monitor users behaviour.

This infographic below shows the psychology of why we like, share and comment on Facebook.

9 thoughts on “Why we like, share and comment

  1. makasih infonya mbak Yo
    Aku bukan pengguna facebook aktif tadinya tapi belakangan aku jasi suka pakai facebook dan mereka juga banyak buat update yang lebih bikin betah user.
    Fitur Edit status itu juga kalo dipikir pikir lucu sih, tadinya kan ga ada.
    Jadi kalo ada salah ngomong tinggal edit aja. Hehehe
    Mbak Yo, aku izin share juga ya nanti di blogku.

  2. Infografiknya menarik, hehe. Kalau aku amati, dibandingkan dengan, katakanlah 5-6 tahun yang lalu, behavior pengguna Facebook juga sudah berubah ya🙂

  3. Merhatiin infographicnya sambil saya mikir gaya saya ber-facebook dahulu, karena saya juga sudah ga aktif lagi sekarang. Thx sharingnya mbak yo ini menarik sekali.

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s