English / Music / Music Monday

MM: I Follow Rivers

This cover of Lykke Li’s hit I follow rivers by Belgian band Trigger Fingers was a big hit in both low lands two years ago.

I like it better than the orginal. How about you?

5 thoughts on “MM: I Follow Rivers

  1. wooohooooooooo really cool mbak yo, musiknya, suaranya, keren. you know what mbak yo, aku udah jarang banget denger radio karena nggak sempat, disini referensi musik seninnya bagus2, apalagi nggak melulu penyanyi USA maksudku bukan berarti aku nggak suka USA. btw, ulas film non-hollywood yang mbak yo tonton please, saya sempat ngumpulin film2 non-hollywood lho (saya juga nonton bollywood :D).
    Terimakasih

    • Iya memang di Indonesia lifestyle (musik, film, fashion & trends) itu orientasinya Amerika banget. Aku pernah tulis tentang ini.

      Banyak film & musik Eropa yang bagus hanya ngga ngetop di Indonesia. Nanti deh aku review film non Hollywood ya.

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s