English / Photography

My faves on Instagram

On Instagram I follow these inspiring people.

1. Shannon Ferguson id @wheninparis
Shannon takes us for a walk to tous les coins all corners everywhere in Paris. Beautiful captures of Paris, in and outdoor, unexpected angles, unusual compositions and amazing color use. And she is really nice too. She replies to the comments and stays humble. If you love Paris, take a look and give her a shout.

20140612-001340-820284.jpg

2. Dita Wistarini id @ditut
Dita lives in Kuwait. She is an allround foodie. She photographs, cooks and bakes. I love her signature foodstyling.

20140612-002409-1449175.jpg

3. Kenny Kim id @kenny_kim
Kenny is a destination wedding photographer. That means he travels to photograph the bride and groom on location. He visits Italy often and other dream destinations. Kenny shares his beautiful, artistic pictures from exotic places.

20140612-003343-2023250.jpg

4. ‘Dre id @photodre
NYC based ‘Dre shares mostly black and white portraits and street scenes. I love the depth and intensity he captures.

20140612-004711-2831346.jpg

5. Adam Senatori id @adamsenatori
Senatori is a photographer and a pilot. This combination of two jobs results in excellent pictures. I am amazed to see his stunning aerial photos.

20140616-231924-83964396.jpg

Care to share your favourite Instagrammers too? Be my guest.

24 thoughts on “My faves on Instagram

  1. Di facebook aku ada mitchelK karena dia tuliskan cerita dibalik gambar yg di ambil saya belum nemu instagramnya. Di instagram ku ada Neilshea13 foto2 Afrika-nya dan dia juga tuliskan cerita dibalik foto suka bacanya. Kevin russ, jalan2liburan, yoyen2008. Blum explore banyak krn akun instagramku juga baru

    • Neil Shea itu fotografer National Geography ya? Bagus fotonya cuma sepertinya jarang upload foto dari mobile phone ya dia, barusan aku lihat akunnya.

      Explore instagram memang ok dibanding browse di Flickr atau Picasa Ru. Happy IG’ing.

  2. cantik2 nya fotonya ya, sayang karena sy sibuk sekali sy nda pernah sanggup menikmati indah nya foto2 di IG untuk saat ini…

  3. I love wheninparis and ditut also. Tapi in general I love anything food, France & travel related. Ada juga suka yg gossip2an dikit, suka ngebrowse friend’s py juga.

  4. My fave IG account ya temen2 sendiri…i love personal things, jadi aku suka ngelihat gambar2 orang yg familiar dan yg terpenting yg punya akun IG ramah karena uda kenal

  5. I love food, travel, arty & architecture pics –> toss dulu aah sama mbak Yo, nyenengin yaa liatnyaa..
    Aku juga suka liat IG kids little fashionista wannabe mbak, lucu2 siih, ibunya pada pinter dandanin anak2 hihihi.. IG lokal: Tyafitri with her son Ezra, Astrid Satwika with si cantik Raina, Indah Kalalo with Ayana & Byron, Inaaya Arcilla, daffa_Sofa dll atau kalau mau nyontek gaya fashion anak2 bisa intip IG_kids, myfashionation, cutekidsmodel dll.. but somehow aku gak suka sama yang making them like mini adult gitu, jadinya gak natural.. let the kid being a kid..

    • Iya Shin, styling anak kecil sekarang sama seperti orang dewasa, ngga seru. Biarlah anak-anak menikmati jadi anak-anak. Jangan jadi karbitan. Lihat aja Jenner sisters, dandannya kaya emak-emak.

  6. Favoritku Princess Syahrini dong. Ini orang mengingatkan diri supaya jadi manusia humble. Favoritku lainnya: AndriTambunan, dia yang bikin buku photo tentang HIV/AIDS di Papua, judulnya Against All Odds. Satu lagi Dguttenfelder yang hobi motret Korea Utara.

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s