about me / English / Thoughts

PDA

This evening I came home from a dinner with my girlfriends. All of the sudden I had this: 20140601-003233-1953434.jpg

He was watching football on tv.

After 22 years together the spark is still there. I have such moment from time to time. This evening was one of those moments.

I am not really into online PDA (Public Display of Affection) actually but this was my thought when I entered the house and saw him.

Now I long for endless nights we spent together when he and I talked about everything or silently listened to the music untill the sun shone. Nothing else matters but being together.

Good night!

Sources:
Quote is from Pinterest
Featured pic is from Knaria

19 thoughts on “PDA

  1. That’s so sweet!! I rarely feel comfortable showing affection in public, dont know why🙂

  2. Mbak Yooooo so sweet ahahha apalagi dikau kan di otakku logika an ya dan jarang posting cuit cuit macam ini. Yap aku pernaah ngerasain perasaan begitu dan biasanya aku ekspresif langsung gelayutan dan hubby bakal menatap heran ‘kenapa kau?’ Daan ihihihi mbak aku suka ngerasa sepihak pda online krn suamiku tak aktif di sosmed apapun.

    • Aku sering Ndang begini cuma memang sengaja ngga aku share karena menurutku ini hal yang private ya. Apalagi menyangkut suamiku yang ngga aktif di media sosial🙂

      Kalo kita berdua PDA offline juga biasa lah, hanya ngga semua ceritanya untuk konsumsi pembaca disini ha…ha…

      Ngga tahu tuh aku kesambet apa nulis pos ini. Kadang masih sering takjub, udah lama nikah masih aja sering ada momen seperti itu.

  3. Kalau di negara2 Amerika Latin, contohnya Mexico…banyak banget yang PDA, bahkan aku pernah lihat pasangan gay ciuman di subway.

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s