English / Music

The King of Pop is back

The last couple of days my husband and I have been listening to “Love never felt so good”.

In case you haven’t heard this is a single of the late Michael Jackson. It’s a duet with Justin Timberlake who has been seen as Jackson’s successor after his first solo album. It was released last week Friday in The Netherlands.

“Love never felt so good” sounds so good. It’s good to hear Michael’s new song. Justin did a good job to.

This song brings me the oldskool feeling of MJ’s familiar sound, calm, crisp voice and danceable. It reminds me strongly of “Off The Wall”, groovy oldskool R’nB.

Apparently MJ left enough recorded material to release a posthumous album. I am curious to the rest of the Xscape album.

5 thoughts on “The King of Pop is back

  1. Belum pernah denger mbaa.. Enak ya lagunya, berasa balik ke masa-masanya waktu MJ ngetop. Ah jadi kangen dengerin lagu2nya dia🙂

  2. Mbaaa Yo, aku baru inget kamu punya MM, kenapa selama ini kalo dikantor aku sepi gak dengerin koleksimu ya hahaha. gara2 liat postingan ini jadi inget lagi.

      • Aku dengerin lagu random gitu sih mba, kalau lagi bingung aja, selebihnya dengerin di radio pas nyetir aja. Padahal kayaknya kalo di kantor yah asik juga ya dengerin musik pake head phone sih🙂

        entar deh aku share lagu-lagu yg aku suka tapi menye2 semuaaa hahahaha

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s