Art / Blogging / English / Photography / Social Media

I won a doodle

To celebrate her 19th birthday in November, Chelle asked her readers to upload a pic as a birthday wish in instagram and to tag her. I did and I won a doodle she made from an image of my choice.

So I chose this image of a castle in a nearby village at my place. I took this picture with my iPhone, uploaded it on instagram and tagged Chelle.

20140109-231446.jpg

This is the doodle made by Chelle.
20140109-231637.jpg

Thanks a lot Chelle. I really like it.

8 thoughts on “I won a doodle

    • Ini kastil kecil Lia, banyak pasangan menikah disini. Untuk foto tentunya bagus bener. Iya, aku suka doodlenya makanya dipajang disini.

  1. nice! Congrats mba yo🙂
    Entah kenapa aku selalu kagum ngeliat orang2 yang punya sense of art yang tinggi macam si Chelle ini…..I’m bad in drawing tapi pengen banget bisa gambar. One day I will take a drawing class. Sayangnya kelas adult selalu ga ada. (yg daerahnya deket2 sini)

    • Gambar aja sendiri. Practice makes perfect Jo. Membuat karya seni dari tangan sendiri itu memuaskan loh. Iya, Chelle is very talented.

  2. uwahahahaha dipajang XDDD
    awalnya pengen aku arsir buat ngewarnainnya, tapi berhubung aku ngga jago shadingnya makanya… hehehehe
    sama2 kaak~ glad you like it hehehe

    • Ngga apa-apa Chelle ngga pake shading juga. Aku suka kok black & white ini. Memang arsir itu susah musti lihat bayangan jatuh dimana dan sinarnya dateng dari arah mana.

  3. Mbak, kastil2 kayak gini, punya pribadi apa punya pemerintah macem herritage gitu, bukan sih?
    Selalu sukaaa liat kastil. Setua apapun, tetep keliatan keren!

Tell me what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s